Menú

Saití

19 al 24 de Novembre

SNACK:  (Individual)

 Sopa Castellana.(Al·lergens: Gluten, ou)

ENTRANT: (A compartir)

 Ensalada de "Sàndwitx Bikini" desconstruit i vinagreta de fruita. (Al·lergens: Gluten, lactis)

PLAT PRINCIPAL:  (A escollir)

- Arròs al forn de Xàtiva. (Al·lergens: Sulfits)

- Arròs del día.

- Gaspatxo de mar o terra. Tria com més t'agrade. (Suplement de 8,00€. Només per encàrrec. Mínim 2 persones)(Al·lergens: Gluten, peix, marisc)

- Entrecotte de 250gr de vaca madurada i guarnició. (Suplement de 8,00€).

- Orada o Llobarro (per temporada) al vapor i guarnició. (Suplement de 8,00€).

POSTRES:

Postre Xativí: Moixàvena o arnadí de carabassa. (Gluten, ou).

O postre de la casa.

A escollir café o postre.

MENÚ A TAULA COMPLETA.

1 MENÚ PER PERSONA

* Beguda no inclosa.

20.50€

Els nostres

Arròssos de Mercat

19 al 24 de Novembre

- Arròs al forn de Xàtiva* (Al·lergògens: Sulfits)  14,50 €/Ració

-  Gaspatxo de mar o terra. Tria com més t'agrade. (Només per encàrrec. Mínim 2 persones)(Al·lergens: Gluten, peix, marisc). 15,00 €/Ració

Temps aproximat de preparació 30 min.

 

* Cassola completa per encàrrec

Contacta amb nosaltres

Restaurant La Talaia del Castell

Pujada al Castell, s/n, 46800 Xàtiva, Valencia

Teléfon de contacte: 961 02 90 93

info@talaiadelcastell.es

HORARI:

Des de Dimarts fins a Diumenge: 10:00h a 18:00h

Divendres i Dissabte: 18:00h a 21:00h

Si desitges fer-nos una consulta emplena el següent formulari.

5 + 4 =

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad